Meesters in Vastgoed

Over ons

Sinds onze oprichting in 2006 houden we ons bezig met VASTGOEDMANAGEMENT en dan in het bijzonder met het adviseren in beheer en onderhoud van vastgoed. We adviseren over onderhoudsbeleid, maken meerjarenonderhoudsplanningen en stellen gebouwdossiers op om het gehele vastgoed goed in kaart te brengen.

In 2008 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met PROJECTMANAGEMENT, waarbij we ons vooral richten op het volledige projectmanagement, haalbaarheidsstudies en directievoering & toezicht van verschillende bijzondere projecten.

In 2022 breiden we verder uit met het thema VERDUURZAMING. Niet alleen vanwege de doelstellingen die vanuit de overheid aan gebouwen gesteld zijn, maar vooral omdat we door de jaren heen overtuigd raakten dat het toevoegen van VERDUURZAMING een meerwaarde voor onze maatschappij en klanten is.

Onze aanpak

Wij zijn een professionele organisatie en streven ernaar elk vastgoed vraagstuk optimaal te beantwoorden. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers en partners. Dit doen we door ons te verdiepen in de vraagstelling en organisatie van de klant. We kunnen inmiddels wel spreken van de ‘Guldemeester’ aanpak!

We luisteren, analyseren en werken samen, maar jij bepaalt altijd de koers. In dat opzicht staan we naast je en ondersteunen we waar mogelijk. Open, transparant en met vertrouwen.

Kortom, Wij zijn Meesters in Vastgoed!

Family Business

Naast professioneel, zijn we ook een familiebedrijf. Peter Guldemeester nam in 2001 een nieuwe stap in zijn carrière. Na een lang dienstverband bij Woningstichting Wittem, besloot hij zelfstandig ondernemer te worden. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de markt, in zowel nieuwbouw als beheer en onderhoud, is hij vraagbaak voor onze opdrachtgevers en leermeester van onze medewerkers.

Rob Guldemeester studeerde in 2005 af als bouwkundig engineer en startte als bouwkundig tekenaar bij een klein architectenbureau. Een mooi bedrijf dat helaas de crisis destijds niet overleefde. Rob kon overstappen naar een groter architectenbureau, maar hij besloot het avontuur met zijn vader aan te gaan. Sinds 2008 is hij werkzaam als projectleider en houdt zich vooral bezig met projectmanagement. Sinds 2015 is hij mede-eigenaar en hij zal Guldemeester BV op termijn volledig overnemen.

"Ontdek zelf waarom wij Meesters in Vastgoed zijn!"

Voor meer informatie +31 (0) 88 - 542 10 67

Ons team

Anja Vaendel

Officemanager


Patrick Schuffelers

Vastgoedbeheerder


Ben jij onze nieuwe collega?

Vastgoedmanager


Shirley Guldemeester-Augustin

Adviseur facilities


Rob Guldemeester

Eigenaar/ Projectmanager


Peter Guldemeester

Eigenaar/ Vastgoedmanager


Lee Heijligers

Vastgoedbeheerder duurzaamheid


Noah Reijnaerts

Bouwkundig tekenaar